O nama

Restoran brze hrane K Topu najpoznatiji je po originalnim domaćim sendvičima dugim pola metra! U svojoj ponudi K Topu nudi 9 vrsta ovih slasnih proizvoda i to šunku, kulen, suhi vrat, tuna, pršut piletina, slavonski, topdžija i vegetarijanski (povrće).

Tijesto je domaće recepture i izrade, sve namirnice su hrvatskog podrijetla, a da bi sendviči bili tako ukusni i slasni nabavka sezonskog povrća vrši se kod lokalnog stanovništva okolice Osijeka.

Za svaki sendvič dužine pola metra utroši se 500 grama tijesta, 30 grama domaćih preljeva, 100 grama sira, 100 grama suhomesnatih proizvoda i 100 grama povrća, a preljevi su osmišljeni i testirani u kuhinji restorana K Topu po uzoru na poznate preljeve 1000 otoka.

S obzirom na veličinu i normativ sendviči pola metra namjenjeni su konzumiranju u društvu kod kuće, školi i na poslu.